Aanbestedingsmanagement

U wilt de verzekeringsoplossing voor uw organisatie aanbesteden

Welke eisen kunt u stellen aan een op maat gesneden verzekeringsproduct? Hoe formuleert u dat op de juiste manier in het bestek? En hoe beoordeelt u de aanbiedingen?

U huurt ons in als gespecialiseerde verzekeringsontwerper

Dan leveren onze materiedeskundigen de kennis en kunde voor een op maat gesneden

verzekeringsproduct. En schrijven ze een bestek met daarin alle eisen voor de polis. Dat doen we samen met u en/of uw risicomanager. Zo ontwerpen we een polis met de best mogelijke dekking.

Wij zijn uw materiedeskundige óf uw totaalbegeleider

Huurt u ons in als totaalbegeleider? Dan verzorgen en begeleiden we het hele aanbestedingsproces. Wij leveren dan ook een aanbestedingsleidraad. Van publicatie tot gunning, bij ons is uw (Europese) aanbesteding in goede handen.

U kiest de beste verzekeringsoplossing óf de beste verzekeringsmakelaar

Misschien bent u niet op zoek naar de beste polis. Maar wilt u een assurantiemakelaar selecteren via een aanbesteding. Dat gebeurt steeds vaker. We helpen u de selectiecriteria te bepalen, het bestek te schrijven en de aanbiedingen te beoordelen.

We kennen alle aanbestedingsprocedures in Nederland

We kunnen werken met systemen als Tenderned. Binnen overheden werken we onder andere samen met inkoopbureau’s van centrale en decentrale overheden.

Van het beste ontwerp tot de beste aanbieden

U bepaalt onze toegevoegde waarde, niet wij! Wij leveren maatwerk, luisteren, zijn creatief, accuraat, slagvaardig, efficiënt, transparant, integer en komen onze afspraken na. Dat zijn onze kernwaarden!