Schademanagement

Zo houdt u de schade beperkt

U heeft schade. Gelukkig was die gedekt. U maakt zich niet teveel zorgen. Maar de schade krijgt een staartje, heeft onverwachte gevolgen en met behoorlijke impact. Wij overzien de schade én de gevolgen. Zo houden we de schade beperkt.

U verbetert uw positie bij het indienen van een claim

Onze schadespecialisten analyseren uw schade. En de gevolgen van die schade. Met veel ervaring en uitzonderlijk veel kennis behandelen zij uw schade namens uw bedrijf. Met uw assurantiemakelaar, de schade-expert en uw verzekeraar. Zo verstevigt u uw positie als belanghebbende.

Uw schade wordt snel en passend afgewikkeld

We weten hoe het werkt. En bewandelen de juiste wegen. We zorgen daarom in veel gevallen voor een snelle en correcte afwikkeling van uw schade. Ook bewandelen we níeuwe wegen. We komen met creatieve oplossingen die juist niet voor de hand liggen. Omdat we altijd denken vanuit uw belang.

U bent verzekerd van maatwerk

Sluit u een overeenkomst met ons? Dan bent u verzekerd van een professioneel team schadebehandelaars met een focus op uw belang. We ontwerpen vooraf maatwerkprocedures met u. Daardoor kunt u rekenen op werkwijze die past bij uw organisatie.

Case(s)