Over ons

Wat zijn de meest bedreigende risico’s die uw organisatie op dit moment neemt? Wat is de slimste manier om grip te krijgen op die risico’s? En weet u zeker dat uw verzekeringen eventuele schade dekken?

Er rust een belangrijke taak op uw schouders

Als bestuurder, controller, ondernemer of commissaris draagt u de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van uw organisatie. Geen eenvoudige taak. Complexer wordende wet- en regelgeving, hogere verwachtingen van aandeelhouders, klanten, toezichthouders, de maatschappij en een onzeker economisch klimaat.

U hoort de belangrijkste risico’s voor uw organisatie te kennen

U hoort te weten wat de gevolgen ervan zijn voor de continuïteit van uw organisatie. En bovenal: u moet zorgen voor een adequate strategie om die risico’s te beperken.

InsuranceManagers helpt u grip te krijgen op die risico’s

En komt met oplossingen om deze risico’s te beheersen: creatief, gedegen en objectief. Alles voor de continuïteit van uw organisatie.

Wij analyseren, adviseren, ontwerpen en helpen implementeren

We zijn gespecialiseerde managementadviseurs. U kunt rekenen op een objectief advies. We schetsen u een haarfijn beeld van de stand van zaken. We laten u zien hoe het beter kan.Hoe het nóg beter kan. Maar ook wat niet kan. Zodat u zelf de beste beslissing kunt nemen. U loopt geen risico’s meer: u neemt ze.

Maatwerk is onze standaard

We kennen zowel de business-to-businessmarkt als de non-profitsector. We werken met regionale, nationale en internationale bedrijven. Maar uw bedrijf is er één als geen ander. Zo ontwerpen we voor het ene risico een maatwerk verzekeringsprogramma. En voor het andere adviseren we om uw contracten met uw leveranciers aan te passen, zodat u uw aansprakelijkheid beperkt.

We houden van ons vak

We bijten ons vast. Juist bij complexe vraagstukken zijn we gedreven om tot de beste oplossing te komen. Daarnaast houden we van helderheid en prettig samenwerken. Daarom leggen we afspraken vast in een dienstverleningsovereenkomst. En zijn we transparant over onze beloning. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

U schakelt ons in voor:

  • ­Risicomanagement
  • Verzekeringsmanagement
  • Schademanagement
  • Aanbestedingsmanagement
  • Advisering rond inkomen en sociale zekerheid
  • Analyse van risico, polis, beloningsmodel makelaar, inkoop
  • Due Diligence, ziekteverzuim en WGA